Traprenovatie ASP Vloeren

Uw trap bijwerken of een compleet nieuwe look.

Is uw houten trap nog steeds uw smaak maar kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Afhankelijk van de slijtage kan deze wellicht weer in de oude staat hersteld worden. Steeds vaker willen mensen hun trap opknappen en tegelijk een nieuwe uitstraling geven. ASP Vloeren heeft de afgelopen jaren vele trappen gerenoveerd, vaak in combinatie met bijpassende trapleuning en voorzien van verlichting. Eventueel met een bewegingssensor.

Wij leveren de volgende merken

Er zijn vele soorten, decors en accessoires rondom traprenovaties. ASP Vloeren heeft goede ervaring met de volgende leveranciers:

- Flamingo Stairs
- Natural Wood
- Trenovo
- Homeline Solution
- Mexform
- VICstairs

Daarnaast adviseren wij u graag over o.a. bijpassende verlichting, stootborden en trapleuningen.

onze merken

Welke stijl trap kiest u? Klassiek, romantisch of liever een industriële uitstraling.

Als u uw trap een nieuwe look wilt geven zijn er tegenwoordig vele mogelijkheden qua traptredepanelen. Denk aan een eikenstructuur, wengé, noten, antraciet of zelfs natuursteenstructuur.

Door de woonprogramma’s op televisie hebben wij ons laten inspireren om onze trap ook te laten renoveren. Geen moment spijt van gehad!

Wij leveren en plaatsen traptredepanelen in hout, laminaat en PVC. Eventueel met stootborden, wangen en verlichting. Naar keuze met of zonder sensor. Alleen plaatsen van andere merken traptredepanelen doen wij ook.

Voordat wij een passende offerte kunnen aanbieden maken wij graag een afspraak om uw trap of trappen in te meten. Tijdens dit bezoek kunt u op uw gemak wat voorbeelden van decor en kleuren van de door u gekozen Traprenovatie bekijken.

Trapverlichting, veilig en sfeerverhogend

Trapverlichting staat niet alleen sfeervol, maar verhoogt ook de veiligheid. Een misstap in een donker trapportaal wordt hiermee teruggebracht. Qua verlichting zijn er diverse mogelijkheden, zoals indirecte verlichting in de traptreden. Aanbevolen wordt dit om de twee treden te doen. Maar ook verlichting ingebouwd in de trapleuning. is mogelijk. Om de aansluitingen onzichtbaar weg te werken is vooraf overleg uiteraard gewenst.

STEL UW VRAAG

Inspiratie

No items found.