Vloeren plaatsen

Een nieuwe vloer plaatsen kan al in één dag.

U heeft een mooie houten of PVC vloer aangeschaft. Als u er tegenop ziet om deze zelf te leggen, maak dan een afspraak met ASP vloeren. Wij nemen al het werk uit handen en leggen uw vloer snel en vakkundig. Wij stemmen met u het legplan af. Wordt het een oplossing in de breedte of is de lengterichting mooier. Beginnen we in de hoek of op een andere zichtplek. U hoeft alleen maar te genieten van het eindresultaat.

Wij leveren de volgende merken

Ook voor de aanschaf van houten en PVC vloeren bent u bij ASP Vloeren aan het juiste adres. Wij zijn leverancier van de volgende merken.

onze merken

Houten vloer of laminaat?

U heeft een nieuwe vloer aangeschaft via ASP, een mooie vloer op internet gezien of in een winkel. In alle gevallen kunt u ons vragen deze vloer ook te plaatsen. Wij adviseren u wel voor aanschaf op internet, winkel of bouwmarkt eerst contact met ons op te nemen. Wij kijken dan met u mee of de hoeveelheid m2 voldoende is voor uw wensen. Ook geven wij tips wat te doen als de vloer geleverd is qua opslag of acclimatisering. In de loop van de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in houten vloeren, laminaat en sinds enkele jaren in PVC vloeren.

Wij wisten dat onze kamer op zou knappen van een nieuwe vloer. Maar waar we het meest van onder de indruk waren, was de manier waarop de plakplinten rondom de kozijnen waren aangebracht. Stuk voor stuk kunstwerkjes.

PVC vloer?

PVC vloeren zijn bezig aan een flinke opmars. De keuze in kleuren en motieven wordt steeds groter. ASP heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het leveren, maar vooral leggen van PVC vloeren. Hierbij is elke situatie weer afhankelijk van de wijze van leggen. Is de vloer vlak genoeg of moet deze eerste geegaliseerd worden. Moet er rekening gehouden worden met vloerverwarming? Moet de vloer los gelegd worden of gelijmd. Wat zijn de wensen m.b.t. plinten. Neem vooraf vrijblijvend contact op om teleurstellingen te voorkomen.

Voor welke vloeren bent u bij ASP Vloeren aan het juiste adres?

Onze specialiteit is houten vloeren, maar zelfs in dit segment zijn er vele soorten en legpatronen zoals:

  • Massieve houten vloer
  • Lamelparket (Duoplanken)
  • Parket met vast legpatroon:
  • Visgraatvloer
  • Hongaarsepunt
  • Mozaiekparket
  • Strokenparket
  • Laminaatvloer
  • PVC vloer

STEL UW VRAAG

Inspiratie

No items found.